Hej! Vill minnas att jag sett en kommentar till ett inlägg där någon sa sig ha rutor till salu.. Dessvärre kan jag inte hitta inlägget längre. Någon som känner sig vid inlägget? Har för mig att mannen som skrev fanns på västkusten, men kan såklart ha fel.

7 Responses to Rutor till Albin 25?
 1. Yes jag har rutor. Framrutan till doghouse är såld men övriga i glas finns. Akter och förrutan är i lexan och kan beställas av en glasmästare.

  • Jag hade på känn att det va du.. 😉
   Jag behöver den förliga rutan på förruffen, samt akterruffens bakruta.
   Har du dom? Alternativt mått på rutorna kanske?
   Tänker mig att det är finfint att slippa demontera rutorna innan man beställer.

 2. Dessa rutor är ej i glas utan i lexan en sorts plexiglas.
  Jag har enbart glasrutorna

  Plocka ur rutorna och ta med till en glasmästare så hjälper dom dig med att såga ur nya rutor.

  • Okidoki! Vår båt ligger på Bjöla Marina just nu, men går till Fjällbacka nån vecka efter sjösättning. Hoppas vi får tillfälle att dricka kaffe i en sittbrunn va det lider, vi finns ju ändå i samma region!

 3. Javisst, det låter trevligt. Vi ligger i Björlanda men åker nog norrut när tillfälle ges????


[top]

Leave a Reply