Hej. Min Albin 25 DL saknar mattor och för att beställa nya behövs mallar. Finns någon i Stockholmsområdet som kan låna ut, hyra ut eller sälja mallar, eller kanske en uppsättning mattor som jag kan malla av?

Olle

4 Responses to Mallar till mattor?
 1. Hej Olle!
  Har du fått något svar angående mattorna?
  Tänker du använda dig av någon firma som skall göra mattorna i så fall är jag också intresserad.
  Har mattor i båten som går att använda som mallar.
  I så fall kanske vi kan göra en gemensam beställning och använda mina mattor som mallar.
  Mvh
  Lars Ståhl

 2. Hej Lars!
  Jag har inte bestämt mig för om jag ska köpa material på Mattvaruhuset och skära till själv eller beställa langetterat av ett proffs. Det beror förstås på priset men även på utbudet av mattor.
  Tack så hjärtligt för erbjudandet! Jag samarbetar gärna om det funkar men måste titta lite mer på vad som finns. Har du tänkt någon särskild firma?

  Vänliga hälsningar
  Olle

 3. Hej, det är en bra idė att gå till en vanlig mattfirma med gamla mattor som mall. Jag vände mig till Mattbolaget i Västerås, fick samtliga sex mattor gjorda i samna material som Nimbus använder, inklusive langettering för ca 3-4000. Vi blev väldigt nöjda.


[top]

Leave a Reply